webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Webáruház referenciák

Mire figyeljünk egy webáruház üzemeltetésekor

 • Látogatóink, látogatóink, látogatóink. Egyik legfontosabb a látogatóink észrevételei, levelei. Ezek jó alapot adhatnak a webáruházunk, webshopunk továbbfejlesztésére.
 • Célközönségünk figyelése, tulajdonságai, bevett szokásai.
 • Egy webáruház sohasem cél, hanem csak eszköz, a webshop csak eszköz a termékünk értékesítéséhez, a termékek bemutatásához.
 • Fontos a MINŐSÉG! A webáruházban szereplő képek, információk minősége, hitelessége.
 • Garancia: Az ott vásárolt termékekre válllat garanciák, azok korrekt tájékoztatása
 • Használhatóság, praktikus kialakítás! (folytatás következik... hamarosan)

 1. A termék neve szerepel az URL-ben (az oldal linkjében, tehát például www.honlapkeszites.hu/termekneve.php, vagy konkrétan www.valamiaruhaz.hu/notebook/honlapkeszites.html)
 2. A termék neve szerepel az oldal TITLE-jében (a címsorban, a böngésző legtetején a weboldalban)
 3. A termék neve szerepel H1 tagban a honlapban (azaz header tagban, címben — ezt csak a forráskódban lehet megnézni, kívülről nem látszódik)
 4. A termék neve szerepel az oldal meta tagjában a weboldalon (ez sem látszik kívülről).
 • A legtöbb webáruház persze nem használja ki még részben sem a keresőoptimalizáció nyújtotta lehetőséget, holott egy webáruház rengeteg marketing kiadást megspórolhat rajta, nem is beszélve a magasabb látogatottságról a (weboldalon, honlapon)!

 

Webáruház jellegű oldalak
Nomádsport webáruház

Nomádsport webáruház

Történetünk 1996-ban indult. Fiatalok voltunk ...szinte minden szabadidőnket a hegyekben, a természetben töltöttük. Saját bőrünkön tanultuk és tapasztaltuk meg a természet kemény, de igazságos törvényeit. Túrázás, sziklamászás, vadvízi evezés vagy barlangászás... és a szükséges felszerelések beszerzése külföldről, majd a kipróbált minőség hazai értékesítése. "a természetben otthon vagyunk, ez a mi igaz világunk..."
http://www.nomadsport.eu


Parfümexpress.hu

Parfümexpress.hu

Parfümök minden választékban
http://www.parfumexpress.hu


Pony Játék

Pony Játék

Játékok nagy választéka születéstől kezdve a 11 éves korig. A világ leghíresebb játék márkái, amik közül vásárolhat a boldog szülő ezen a kis vidám, rajzfilmfigurákkal tarkított webáruházban. Szezonális termékek, strandcikkek. Fejlesztő játékok.
http://www.ponyjatek.com/


Quadrat 2000

Quadrat 2000

A Quadrat 2000 Kft. 1998-ban alakult. Cégük fő profilja szaniter termékek kereskedelme. Cégük üzletpolitikája, hogy országos lefedettséget érjenek el, ennek fontos részét fogja képezni új üzletáguk a nagykereskedelem elindítása, ahol az elmúlt években megszerzett kereskedelmi tapasztalatok alapján egy alaposan kidolgozott termékkört ajánlanak a leendő üzleti partnereiknek. A Webshop oldala letisztult, kellemes vételű és átlátható.
http://www.quadrat2000.hu/


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 10 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061534
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.