webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Webáruház referenciák

Mire figyeljünk egy webáruház üzemeltetésekor

 • Látogatóink, látogatóink, látogatóink. Egyik legfontosabb a látogatóink észrevételei, levelei. Ezek jó alapot adhatnak a webáruházunk, webshopunk továbbfejlesztésére.
 • Célközönségünk figyelése, tulajdonságai, bevett szokásai.
 • Egy webáruház sohasem cél, hanem csak eszköz, a webshop csak eszköz a termékünk értékesítéséhez, a termékek bemutatásához.
 • Fontos a MINŐSÉG! A webáruházban szereplő képek, információk minősége, hitelessége.
 • Garancia: Az ott vásárolt termékekre válllat garanciák, azok korrekt tájékoztatása
 • Használhatóság, praktikus kialakítás! (folytatás következik... hamarosan)

 1. A termék neve szerepel az URL-ben (az oldal linkjében, tehát például www.honlapkeszites.hu/termekneve.php, vagy konkrétan www.valamiaruhaz.hu/notebook/honlapkeszites.html)
 2. A termék neve szerepel az oldal TITLE-jében (a címsorban, a böngésző legtetején a weboldalban)
 3. A termék neve szerepel H1 tagban a honlapban (azaz header tagban, címben — ezt csak a forráskódban lehet megnézni, kívülről nem látszódik)
 4. A termék neve szerepel az oldal meta tagjában a weboldalon (ez sem látszik kívülről).
 • A legtöbb webáruház persze nem használja ki még részben sem a keresőoptimalizáció nyújtotta lehetőséget, holott egy webáruház rengeteg marketing kiadást megspórolhat rajta, nem is beszélve a magasabb látogatottságról a (weboldalon, honlapon)!

 

Webáruház jellegű oldalak
Bolykipinceszet.com webáruház

Bolykipinceszet.com webáruház

Egy kedves egyszerű oldal, mely a Bolyki pincészetet mutatja be. Kevés színvilággal, mégis érdekes elbeszélésével, nagy lelkesedésével ismerteti a pincészet történetét. Keresési funkciójával könnyedén megtalálhatjuk a számunkra fontos információkat. Pillanatfotókból összeállított életképek bohókásabbá teszik az oldal világát. Emellett van lehetőség boraik weben történő vásárlására is.
http://www.bolykipinceszet.hu/


Cipőexpress webáruház

Cipőexpress webáruház

Cipők minden választékban, szállítási kedvezmények.

Raktárkezelés, készletvezető program, megrendelés vezetési rendszer. Helyi raktárkezelő programmal kommunikáló webáruház.
http://www.cipoexpress.hu


Egri-borok

Egri-borok

Az Egri borcsalád minden alkalomra megfelelő borokat nyújt a borkedvelőknek. Kedvünkre válogathatunk a rozé, a fehér és a vörös borok közül és akár be is vásárolhatunk egy hangulatos estéhez, vagy egy óriási bulihoz, mivel webáruházként is funkcionál az egyébként igen mozgalmas és folyamatosan frissülő oldal.
http://www.egri-borok.hu/


Egri-borok.hu - Egri bor, egri borok, egri wine party club - Home

Egri-borok.hu - Egri bor, egri borok, egri wine party club - Home

A híres Egri borokból válogatták össze eme gyűjteményt a bort kedvelő ínyencek számára. Az oldalhoz tartozó webshop lehetőséged ad vásárlásra. Az oldal világos színvilága vidámságot teremt az oldal böngészése során.
http://www.egri-borok.hu/


Munkaruha gyártás

Munkaruha gyártás

Munkaruhák sokszínű választékát kínáljuk leendő és régi vásárlóinak. Pamut alapanyagú ruháink festékanyaga svájci. A bemutatott ruhák raktárról azonnal megvehetők. Saját termékeire garanciát vállalnak webáruházukban.
http://www.munkaruhagyartas.hu/


Nomádsport webáruház

Nomádsport webáruház


http://www.nomadsport.eu


Parfümexpress.hu

Parfümexpress.hu

Parfümök minden választékban
http://www.parfumexpress.hu


Pony Játék

Pony Játék

Játékok nagy választéka születéstől kezdve a 11 éves korig. A világ leghíresebb játék márkái, amik közül vásárolhat a boldog szülő ezen a kis vidám, rajzfilmfigurákkal tarkított webáruházban.
http://www.ponyjatek.hu/


Quadrat 2000

Quadrat 2000

A Quadrat 2000 Kft. 1998-ban alakult. Cégük fő profilja szaniter termékek kereskedelme. Cégük üzletpolitikája, hogy országos lefedettséget érjenek el, ennek fontos részét fogja képezni új üzletáguk a nagykereskedelem elindítása, ahol az elmúlt években megszerzett kereskedelmi tapasztalatok alapján egy alaposan kidolgozott termékkört ajánlanak a leendő üzleti partnereiknek. A Webshop oldala letisztult, kellemes vételű és átlátható.
http://www.quadrat2000.hu/


Zöldláncolat

Zöldláncolat

Kizárólagos forgalmazói vagyunk a spanyol Finsa cég szalagparkettáinak, falburkolóinak és szegélyléceinek. Valamint forgalmazunk kizárólagos joggal Spanyol Finsa laminált parkettákat is.
http://www.zoldlancolat.hu


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 23 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3505115
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.