webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Webáruház optimalizálás

Egy webáruház nyitását már a kezdetektől alaposan meg kell fontolni. Több éves tapasztalatainkra építve tudjuk, hogy nem elég, hogy az e-kereskedelembe bekerülő új szereplők egy jól felépített, átgondolt designnal rendelkező webáruház tulajdonosai legyenek. Egy webáruház folyamatos odafigyelést igényel, jól szervezett működést és hosszútávú marketing stratégiát.

Szakembereink a grafikai tervezéstől a marketing stratégia kidolgozásán át a megvalósításban is segítenek.

 

Webáruház készítés - Marketing felépítés

 

Az online marketing stratégia kidolgozása és a keresőmarketing lehetőségeinek alkalmazása egy egy webáruház esetében, ha lehet még fontosabb, mint egy kereskedelmet nem folytató weboldal esetében. A webáruház marketing felépítése és annak állandó frissítése a környezeti körülményeknek megfelelően, alapvető része a teljes online és hagyományos marketing tevékenységnek. A marketing eszközök használata nem csak a megjelenésbeli elemekben merül ki, hanem a webtechnológiának köszönhetően innovatív technikai alkalmazások bevetésével is hatékonyan közreműködik a forgalomgeneráló, értékesítési folyamatban.

android_tovabb_gomb_101026_350

Webáruház, weboldal keresőoptimalizálás, keresőmarketing

 

Egy webáruház nem létezhet keresőmarketing nélkül, egymástól elválaszthatatlanok. A keresőmarketing egy összetett online marketing terület, amelynek szerves része a keresőoptimalizálás. A keresőmarketing lényege, hogy a webáruházat, weboldalt megismeretessük a látogatókkal, a hagyományos marketing eszközeit integrálva a webes megjelenésbe. A keresőmarketing számos területének összehangolása, a marketing stratégia eredményes felépítése fontos, hiszen látogatókat és vevőket így generálhatunk hatékonyan. A látogatottság és konverzió növelő eszközök tervezése, alkalmazása minden webáruház és weboldal esetében fontos, hiszen így tarthat lépést versenytársaival és ezen eszközök által emelkedhet ki közülük és tehet szert profitra.

android_tovabb_gomb_101026_350

Linkmarketing

 

A webáruház fejlesztés során gondolkodjunk előre! A webáruház fejlesztés során kiemelt szereppel bír az alapos felkészülés a marketing eszközök alkalmazására a későbbiekben. Az egyik leghatásosabb oldalon kívüli online marketing eszköz a linkmarketing, linképítés, amely során elhelyezzük a webáruház webes címét külső oldalakra, melyek erőteljesen növelik, legtöbbször megduplázzák a weboldal látogatóinak számát.

android_tovabb_gomb_101026_350

Fizetett keresőhirdetések

 

A Google Adwords rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy keresőszavak szerint hirdess mind a Google keresési és tartalmi hálózatain belül. A rendszer előnye, hogy csak akkor fizetsz, ha valaki rákattint az hirdetésedre. Azért, hogy a lehető legkevesebbet fizess egy adott kulcsszóért, magas szakértelem és tapasztalat szükséges. Google hirdetetésekért felelős szakembereink kiemelt figyelemmel állítják össze kampányodat, segítenek a kulcsszavak kiválasztásában és abban, hogy a weboldalon, webáruházon milyen átalakítások szükségesek a fizetett hirdetések maximális hatékonysága érdekében.

android_tovabb_gomb_101026_350

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 10 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061422
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.