webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Webáruház analízis

Quick webáruház analízis

Avagy mitől zöldebb a szomszéd konverziója?

Megnyitottad webáruházadat, de nem igazán érkeznek látogatók, sem megrendelések?

Szeretnéd megtudni, hogy miért nem a te webáruházadat választják a látogatók és melyik ponton hagyhatják el az oldaladat?

Mi feltárjuk neked, hogy melyik lehetnek azok a gyenge pontok a webáruházadban, amik javításával megsokszorozhatod látogatóid számát és bevételeidet is!

wearuhaz_elemzes_296

Ne várj arra, hogy a problémák maguktól megoldódnak, ne ülj tétlenül!

A megoldás: Rendeld meg gyors webáruház analízisünket, amely a legfontosabb pontokat vizsgálja az áruházad elemzése során!


Miként alakul a webáruház elemzés?

Több éves webáruház készítő tapasztalataink alapján kialakítottunk egy 10 szempontból álló analízis rendszert, amelyek a legkritikusabb pontjai lehetnek egy webáruháznak.

 

Webáruház elemzési szempontjaink a következők: 

 1. Webáruház látványvilág, design: Mennyire felel meg a webáruház a web 2.0-ás design elvárásoknak, felhasználóbarát megközelítésnek, a termék és szolgáltatás kínálatnak, a célpiaci igényeknek.
 2. Webáruház ergonómia: Valóban hatékonyan van az oldal felülete kialakítva a vevők számára, megfelelően navigálja-e az oldal a látogatókat a vásárlás felé, megfelelően segíti-e őket a választásban, a fontos részek elég hangsúlyosak-e?
 3. Keresés-böngészés-vásárlás segítés: Biztos, hogy a legmegfelelőbb termékkategóriákat alkalmazza, valóban a vásárlók fejével gondolkodva vannak-e kialakítva, könnyen találhatók meg a termékek?
 4. Használhatóság: A webáruházat nem Te fogod elsősorban használni, hanem a látogatók! Megbizonyosodtál arról, hogy az ő igényeik, gondolkodásmódjuk szerint vannak kialakítva a navigációt segítő gombok, felületek, feliratok? Biztos, hogy könnyedén tájékozódnak az oldalon, vagy vannak esetleg részek, amelyek fennakadást és akár oldalelhagyást eredményezheznek?
 5. Funkcionalitás: A legfontosabb információkat helyezed-e előtérbe a webáruház látogatói számára? Gördülékenyen juttatod el őket a kosárig és ott fennakadás és hosszas időtöltés nélkül adhatják fel megrendelésüket?
 6. Kosár-marketing - győzd meg, hogy vásároljon: Eljut a kosárig a látogató. Mivel veszed rá, hogy biztos, hogy el is küldje a megrendelését? Egyáltalán alkalmazol erre valamilyen technikát? Adsz a kezébe további választási lehetőséget, akciókat, up-sell terméket?
 7. Megrendelés és feladás: Egyértelműen közlöd a szállítási és fizetési feltételeket a webáruház oldalán? Jó helyen, elég feltűnően? Kap-e visszaigazoló e-mailt a rendeléséről, vagy megerősítést arról, hogy kezelve van a megrendelése? Van-e regisztráció és ha igen, akkor adatmódosításra van-e lehetőség?
 8. Visszatérő, törzsvárásló generálás - bizalomépítés: Pontos, érthető adatokkal látod el a vevőidet? Mindig annyit igérsz, amennyit vállalni tudsz? Magadról, a cégedről és a termékeidről is bizalomgerjesztő képet adsz?
 9. Marketing eszközök kihasználtsága: Biztos, hogy minden marketing eszközt kihasználsz, ami a webáruházad kínálta termékek és szolgáltatások köré építhetők? Biztos? :)
 10. Keresőoptimalizálás: Meg vagy elégedve a webáruházad Google helyezésével? Keresőbarátok az URL-jeid, amiket nem csak a Google, de a vásárlóid is könnyebben értelmeznek? A meta adataid megfelelően vannak megadva és elősegíted a helyezésed javítását?

 

Ne várj tovább a vásárlóidra, derítsd ki a hibákat még ma!

 

 

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
* E-mail:
* Telefonszám:
Az elemzendő webáruház címe:
Számlázási cím:
Postázási cím:
 
A piros csillaggal jelölt
mezők kitöltése kötelező!

 

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 13 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061450
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.