webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Technológia

Webáruházakat és weboldalakat fejlesztünk open source rendszerekre, de emellett saját fejlesztésű weboldal és webáruház motorjaink is vannak. A következő open source rendszerekre fejlesztünk:

 • Magento,
 • Joomla,
 • Wordpress,
 • Magento,
 • Zencart,
 • Oscommerce,

 

Fejlesztési módszerünk alapján mindig követjük az aktuális trendeket és a közösségi hálózatokhoz kapcsolódó alkalmazások fejlesztésében is jártasak vagyunk. A web 2.0 elvárásainak megfelelő weboldalakat hozunk létre és folymatosan követjük az újabb elvárásokat, fejlesztési irányelveket. A közösségi hálózatokhoz kapcsolódóan nem csak a marketing trendeket követjük figyelemmel és alkalmazzuk, hanem Facebook alkalmazásokat, webshopokat is fejlesztünk.

 

Számunka a legfontosabb az elégedett ügyfél, valamint az, hogy munkáink eredményes, biztonságosan működő rendszereket hozzunk létre.

A biztonság, a professzionális design mellett keresőoptimalizált weboldalakat és webáruházakat programozunk.

A keresőoptimalizálásra nem csak programozási és ergonómia szempontból ügyelünk, hanem szerver szinten is maximálisan támogatjuk a weboldalak, webáruházak minél jobb helyezését a Googleben. Szervereink működési paraméterei optimalizálva vannak a Google indexelő- és keresőrobotainak az optimális működéséhez. Lehetővé tesszük a gyors adatátvitelt a Google keresőrobotok számára és ez által a Google szabályzata alapján még gyakoribb újrafrisstést érünk el.

Ezzel kiküszöböljük azt, hogy a Google egy lasabb letöltési sebességet kínáló szerver esetében csökkentse a frissítési gyakoriság számát.

 

Nem csak a webtechnológiában vagyunk élenjárók, de a mobil alkalmazások felé is nyitottunk az új technológiák elvárásainak megfelelve. Fejlesztünk Androidra, iPhonra és Windows mobilra optimalizált webáruházakat és egyéb alkalmazásokat.

A mobil technológia terén foglalkozunk sms értesítő rendszer beépítésével webshopokba, szállásfoglalási rendszereket működtető oldalakba, amely által azonnali értesítést kaphat megrendelésekről, szállásfoglalási igényekről, kapcsolatfelvételről a rendszert működtető weboldal és webáruház tulajdonos

 

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 7 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061474
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.