webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Tablet Webáruház

A Tablet PC-k különlegesek a mobileszközök között. Átmentet képeznek az okostelefonok és a notebookok között, hiszen az okostelefonokon futó operációs rendszerrel rendelkeznek, de azoktól méretük, tudásuk és használhatóságukban is eltérnek azoktól.

 

Az üzleti élet számára ezek a tabletek jelenthetik a megoldást arra az eszközre, amely a mobilitás mellett széleskörű funkciókat biztosít, akár komolyabb igények esetén is. 

Az internet használat kényelmes, ezért a weboldalak optimalizálása ezen eszközökre jelentős célközönséget ragadhat meg. A touchpados, touchscreenes kezelőfelülettel rendeklező tableteken a böngészők használata rendkívüli élményt biztosít a felhasználók számára, amennyiben megfelelő weboldalról van szó.

 

Egy webáruház tulajdonosnak érdemes nyitni az új mobil eszközök felé, hiszen a jövőben ezek az eszközök felválthatják a notebookokat és akár a PC-ket is. A weboldalak megjelenítése már nem csak a hagyomás készülékeken alkalmazott böngészőkben kell, hogy optimálisan működjenek, hanem az új és rohamosan terjedő mobileszkzökön is.

 

Lépj most a jövő elébe és rajtolj elsőként a Tablet webáruház tulajdonosok között! Kérd visszahívásunkat és segítünk elérni céljaid!

* Név:
* Telefonszam:
* E-mail cím:
Weboldal, webáruház címe:
Megjegyzés:
 
A piros csillaggal jelölt
mezők kitöltése kötelező!

 

table-pc-webshop_500_01

 

A Tabletek által egy könnyen hordozható, mégis notebookokhoz hasonló képességű, az üzleti életben egyre népszerűbb kommunikációs eszközökké válnak. A piacon, hasonlóan az okostelefonokhoz többféle operációs rendszerrel, más-más konfigurációval rendelkező tablettel találkozhatunk.

Tény azonban, hogy nő az eladási ráta és a fejlesztések folyamatos megújulást, javulást hoznak ezen eszközök területén.

A tabletek fantasztikus integritása abban rejlik, hogy kisméretük ellenére megközelítik a notebookok (sőt némelyik túl is szárnyalja) funkcionalitását és élményét, használati idejük vetekszik sok okostelefonéval.

 

Fejlesztő csapatunk követi a legújabb trendeket és az egyéni igényeket is szemelőtt tartjuk! Keress fel minket és beszéljünk az elképzeléseidről!

 

* Név:
* Telefonszam:
* E-mail cím:
Weboldal, webáruház címe:
Megjegyzés:
 
A piros csillaggal jelölt
mezők kitöltése kötelező!

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 28 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3505136
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.