webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Facebook marketing oktató központ

Közösségi marketing (Social Marketing)

Social Media Marketing (SMM) magába foglal minden olyan intézkedést, amelyeket off-Site, tehát a weboldalon kívül foganatosítunk, bár mint említettük már vannak weboldalon belüli (Onsite) lehetőségei is. A weboldalunkat felépíteni, feltölteni, aztán kész – ilyen ma már nincs.

 

Social Media

 

Ha azt akarja, hogy hallják, lássák, keressék a világhálón, akkor hangra van szüksége. Tegye egyszerűvé a felhasználók számára az Ön tartalmainak továbbterjesztését és cserébe kínáljon fel nekik Facebook ikonokat az oldalán és legyen jelen az egyre népszerűbb közösségi olalakon.

Mi is az a Facebook?

Egy közösségi oldal, ahol kapcsolatokat lehet kialakítani – családdal, barátokkal és munkatársakkal, üzleti partnerekkel vagy csak úgy. A Facebook 2004-ben indult el egy egyetemi projektként. Mára már világcéggé nőtte ki magát. A Facebook lehetővé teszi az emberek számára, hogy csatlakozhassanak és többféle módon megosszanak információkat.

Miért fontos ez?

Azt gondolta, hogy a weboldala látogatói, vásárlói nincsenek Facebookon?

Több száz egyesület, munka-csoport, és egyetem nap mint nap aktívan használják. A Facebook a világon leglátogatottabb oldallal, a Google-val vetekedik. Több mint 200 millió aktív felhasználója van.

Érvek arra, hogy a Facebookot használja üzleti célokra:

 • Megtalálják azok az emberek, akik kifejezetten az Ön termékeit vagy szolgáltatásait keresik
 • Összehozza és bevonja a jelenlegi és a potenciális vevőket üzleti lehetőségebe
 • Kialakít egy vásárlói és rajongói kört
 • Könnyedén jutattathat el több ezer emberhez információkat, tartalmakat, híreket

Milyen marketing lehetőségeket rejt magában a Facebook?

Üzleti fiók: kialakíthatja vállakozása saját Facebook üzleti oldalát, amelyen közvetlen kapcsolatot alakíthat ki látogatóival.


Névjegyek: lehetőséget adnak arra, hogy más oldalakon is megjeleníthesse Facebookon lévő adataidait. Többféle névjegy típus közül választhat:  Adatlap névjegy, Fénykép névjegy, Tetszik névjegy, Oldal névjegy.

 

screenhunter_06_aug._01_13.16_656

Mini-alkalmazások: a Facebook lehetőséget ad olyan mini-alkalmazások külső weboldalakba ágyazására, amelyek a Facebook történéseit jelenítik meg.
Ezek a következők:

• Hozzászólások megjelenítése és folytatása

• „Tetszik” („Like”) gomb integrálása

• „Tetszik doboz” („Like Box”) megjelenítése (azokat a felhasználókat mutatja meg, akiknek tetszik az adott oldal)

• Valósidejű kommunikációs felület beépítése („Live Sream”)

• Különböző névjegykártyák megjelenítése

• Azonnali bejelentkező gomb („Login”)

• Azonnali megosztás gomb („Share”)


Facebook Like
„Share” gomb mellé érdemes beépíteni a Facebook újdonságát a „Like” buttont. Gombnyomásra Facebook hírfolyamba illeszti az adott oldalt, ezzel a Facebook-on belül terjed az oldal linkje. A tetszésnyilvánítások száma megjelenik a weboldalon. A like button alatt megjelenik az ismerősünk neve, így tudjuk, hogy az ismerőseink közül kinek tetszik az adott tartalom.

 

facebook-like-button-glue1_250

 

Várható, hogy a jövőben a felhasználók a közösségi oldalakon keresztül keresnek információt a hagyományos keresők helyett. Itt rangsorolási alap lehet a like-ok száma. Weboldala számára „Like” button beillesztő kódot könnyen generálhat, majd tetszőleges helyre illesztheti a weboldala forrás nézetében.

Események: létrehozhat eseményeket, amely például akciót, új kollekciók megjelenésé, üzlet bővülést, vagy bármilyen egyéb az Ön által fontosnak tartott eseményt hirdethetnek.


Fórum: segítségével több témában lehet elindítani beszélgetéseket, kisebb vitákat. Nagyon jó a termékek, vállalati dolgok megvitatásában, hisz itt a vélemények nagyon sokat számítanak.


Facebookon Ads – hirdetés a Facebookon

Facebook Ads lehetőséget ad, hogy hírdesse vállalatát, ezzel is még több rajongót gyűjthet és bővíteni tudja a látogatói, vevői számát. Facebook Ads eséjt ad az oldala és a tartalma hirdetésére. Az hirdetés felépítése és eszközeinek kezelése nagyon hasonlóak a Google AdWords felületéhez.

Rajongó toborzás: gyűjtsön állandó látogatókat, növelje az üzelete iránt érdeklődőinek számát ezzel népszerűsítve vállalkozását.


Mobil-kommunikáció: a fönti szolgáltatásokon kívül mobiltelefonos kommunikációra is lehetőség van, vagyis a Facebook internetkapcsolat nélkülözése esetén is elérhető, az aktivitás fenntartható. Magyarországon a T-mobile mobilszolgálgató esetében lehet ingyenesen igénybe venni a Facebook ezen lehetőségét.

 

Facebook marketing lehetőségek

Hamarosan mindegyik tevékenységi körről rövid oktatóanyaggal jelentkezünk, amely e-bookok az Oktató Központunkban ingyenesen letölthetők lesznek!

tudastar_gomb_tovabb_100825_250

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 12 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3824794
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.