webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Mobilalkalmazás-fejlesztés, mobilwebáruház!

Elérkezett a mobilra optimalizált weboldalak, webáruházak ideje!

Nem holnap, vagy egy év múlva, hanem MOST!

 

Most, amikor az okostelefonok eladási számai rekordokat döntenek,

Most, amikor a fénykép alapján is vásárolhatunk a mobilunkkal,

Most, amikor egyre nő az elektornikus kereskedelem piaci részesedése!


Milyen fejlesztési felületekre optimalizáljuk webolalad, webáruházad?


1.Android OS

 

A Google mobiltelefonokra kialakított operációs rendszere az egyik legintenzívebben fejlődő mobil platform, amely a 2010-es évben meghatározó piaci részesedésre tett szert a mobiltechnológia területén. Az Android nyíltforráskódú (opensource) stratégiájának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend a mobiltelefon gyártók körében, mivel ezáltal számtalan fejlesztési lehtőséggel élhetnek. Az Android operációs rendszerekre épülő mobiltelefonok felhasználóinak száma folymatosan növekedő ívelést mutat, ami jelentős üzleti potenciált rejt magában.

Kérd ingyenes ajánlatunkat és segítünk megtervezni és kivitelezni Android alkalmazásodat, mobilra optimalizált weboldalad, webáruházad!

.

mailnews_tovabb_gomb_350

 

2.Windows Mobile Platform

 

A Microsoft cég mobiltelefonra készített operációs rendszere nagyot fejlődött az elmúlt évben és versenyképes társává vált az Androidnak és az Iphone operációs rendszerének. A Windows Mobile platformon fejlesztett alkalmazások az összes olyan okostelefonon elérhetővé válnak, amelyeken a Microsoft alapú operációs rendszer fut. Mivel az okostelefonok jelentős hányada alkalmazza ezen operációs rendszert egy ilyen felületre optimalizált weboldallal, vagy webáruházzal számos új potenciális ügyfelet érhetsz el, kötöttségek nélkül!

Kérd ingyenes ajánlatunkat és segítünk megtervezni és kivitelezni Windows Mobile alkalmazásodat, mobilra optimalizált weboldalad, webáruházad!

mailnews_tovabb_gomb_350

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 30 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3425070
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.