webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Keresőoptimalizálás garanciával

Keresőoptimalizálás garanciálisan

 

A keresőoptimalizálás nem olcsó, de elengedhetetlen ahhoz, hogy ne csak létezz, de látszódj is a weben.

Hosszú távon mindenképpen megtérülő befektetés, főként akkor, ha szakemberekkel végezteted az optimalizáció folyamatát már a kezdetektől. A keresőoptimalizálás lényege, hogy a keresőkben minél előkelőbb helyezést érj el weboldaladdal a legrelevánsabb kulcsszavakra. Mivel egyes keresőszavakra különböző mennyiségű keresés van, ezért különböző mennyiségű látogatót fognak a webáruházba terelni. Ez az a szempont, ami alapvetően meghatározza azt, hogy bizonyos kulcsszavakra olcsóbban, vagy drágábban tudod optimalizáltatni weboldaladat.

 

A kulcsszavak kiválasztása nagyon fontos, amelyeknek megválasztásában igény szerint segítünk. A kulcsszavak nehézségének megfelelően összeállítjuk ajánlatunk és amennyiben ajánlatunkat elfogadod először csak a teljes ár 50%-át kell befizetned. A kulcsszavak meghatározása után mi összeállítjuk azon feladatok listáját, melyekkel a maximális eredményt érhetünk el.

 

A teljes árat csak akkor kell megfizetned, ha a megadott kulcsszóval elértük az elérni kívánt pozíciót. Ezálatal csak akkor kell fizetned, ha már eredményeket érünk el és a weboldaladra is érkeznek a látogatók. Ez az úgynevezett sikerdíjas rendszerben történő keresőoptimalizálás.

 

android_tovabb_gomb_101026_350

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 13 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061517
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.