webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Keresőoptimalizálás - Search Engine Optimization

Mindenki a keresők első oldalán szeretné látni weboldalát, ami nem véletlen, hiszen egy első oldali pozíció a keresők találataiban, potenciális érdeklődők tömegét hozhatja a webhelyre. Nem elhanyagolható számos tanulmány eredménye, melyek szerint a Google keresőt használók 90%-a az első három találat közül választanak.
A Petorobert.com szakembereinek összesítve számolt 15 éves SEO (Search Engine Optimization) tapasztalata biztosíték lehet arra, hogy - a legfrissebb keresőoptimalizálási trendek implementálásával - ügyfeleink weboldala előkelő helyezést ér el a keresőkben és értékes forgalmat irányítunk a honlapra.

Több ezer cég rendelkezik látványos és információban gazdag weboldallal, mely kitűnő szolgáltatásokat, termékeket kínál. Azonban van egy hatalmas hibája a legtöbb oldalnak, nem láthatóak az interneten, ezzel elesve látogatók, potenciális vásárlók ezreitől.
A Petorobert.com komplett keresőoptimalizálási szolgáltatást nyújt, melynek egyetlen célja, hogy az Ön oldala megtalálható legyen az érdeklődők számára.
Ha összehasonlítjuk egy keresőhirdetési kampánnyal például Google AdWords, mely hosszú távon több 100 ezer forintba is kerülhet, észre kell vennünk, hogy egy keresőhirdetési kampány költségeinek a töredékéért érhetünk el látványos eredményeket az ingyenes pozíciókban. Az eredmény azonban csak hosszú távon várható.

Keresőoptimalizálási szolgáltatások

Kulcsszavak meghatározása
SEO szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megtárgyalják a weboldal célját. A megbeszéléssel, a piac és a versenytársak elemzésével, illetve több éves keresőoptimalizálási tapasztalatunkat felhasználva, biztosan megtaláljuk a weboldalhoz tartozó legfontosabb szavakat és kifejezéseket. Ezek a kifejezések fogják szállítani az Ön honlapjára a legrelevánsabb forgalmat.

SEO tanulmány - weboldal elemzés
Elemezzük a weboldalát a keresőmotorok szempontjából, mellyel fényt derítünk arra, miért nem jelenik meg a weboldala előkelő helyeken a legfontosabb kulcsszavaira. A weboldaltól függően az elemzés eltartat akár egy hétig is.
Meghatározzuk azokat a módosításokat, melyekkel elérhetjük a honlap magas pozíciót foglaljon el a keresőkben. A javaslatok többsége az Ön weboldalának a forrás kódjával kapcsolatos, mely szabad szemmel nem látható. Nem javaslunk módosításokat esztétikai okból, nem szükséges az oldal teljes újra tervezése. (Ez a témakör a webergonómiához tartozik.) Az oldalon található on-site és a külső off-site téneyzők összefoglalása után elküldjük Önnek SEO riportunkat.

Módosítások elvégzése
SEO riportunk egyértelmű javaslatokat tartalmaz, melyeket elvégezhet az ügyfél saját webfejlesztő csapata, illetve igény szerint a forráskód megfelelő formában történő átadása után cégünk fejlesztői is kivitelezik a szükséges módosításokat.

Megfigyelés
A munkálatok elvégzése után folyamatosan megfigyeljük a weboldal teljesítményét, melyekről rendszeresen küldünk jelentéseket. Ezek a riportok kilistázzák a kulcsszavak aktuális pozícióit a Google keresőben.

 • Google Website Optimizer
  A Google webhelytesztelő és optimalizáló eszközével kialakíthatunk egy olyan webhelytartalmat/elrendezést, melynek segítségével a weboldalra érkező látogatók, nem maradnak szimpla érdeklődők, hanem vevőkké konvertálódnak. A Webhely-optimalizáló több különböző előre meghatározott tartalmat és/vagy design-t jelenít meg, melyek közül maguk a látogatók döntik el, melyiket szeretik jobban.

Linképítés
A linkmarketing elengedhetetlen része a keresőoptimalizálásnak, egy jól átgondolt, tudatosan megtervezett linkstratégia néhány esetben már önmagában is erős hatással lehet a keresőkben elfoglalt pozíciókra.

Kérje ingyenes ajánlatunkat a keresőoptimalizálási szolgáltatásokra!

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Megjegyzés:
(pl. weboldala címe)
 
A piros csillaggal jelölt
mezők kitöltése kötelező!

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 10 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061395
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.