webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Google Adwords és más keresőhirdetés

A keresőmarketing egyik kiemelkedően fontos területe a keresőhirdetés, más néven: kattintás alapú hirdetés; szponzorált link; PPC (pay-per-click) hirdetés, de az átlag internet felhasználó egyre gyakrabban helytelenül azonosítja a Google hirdetéssel (Google Adwords).

A keresőhirdetéssel kattintás alapon díjazott szöveges, képi (egyéb megjelenés is lehetséges)
hirdetések jelenhetnek meg keresőkben és tartalmi hálózatokon.

 • Példa keresőkre: Google, Yahoo, Tango, MSN
 • Példa tartalmi hálózatra: Origó, Index, iWiW, Startlap, Blogok

 

A hirdetések színnel vagy kerettel kiemelten jelennek meg, elkülönülve a szövegkörnyezettől és egyéb nem fizetett hirdetésektől, akár egy újságban elhelyezett hirdetés. Eltérően azonban az újsághirdetésektől nem egy fix díjat fizetünk függetlenül attól hány embert is érdekelt valójában a hirdetésünk, hanem a CPC (cost per click) kattintás alapú elszámolásnak köszönhetően csak az érdeklődő látogatókért fizetünk, akik rákattintva hirdetésünkre eljutnak weboldalunkra.

PPC hirdetéseink keresőhirdetési rendszereken keresztül jelenhetnek meg a tartalmi oldalakon és a keresőkben. Minden rendszer saját maga által kiszolgált keresési és tartalmi hálózattal rendelkezik.

 • Példa keresőhirdetési rendszerekre: Google Adwords, Etarget, CTnetwork, Yahoo, MSN

Hirdessen a Google keresőjében!

Petorobert.com keresőhirdetési szolgáltatás

Minősített keresőhirdetési szakembereink:

 • összeállítják a legcélravezetőbb kulcsszavak listáját
 • megírják a legrelevánsabb hirdetési szövegeket
 • elkészítik a leghatékonyabb landoló lapokat
 • állandó felügyelet alatt tartják a keresőhirdetési kampányt
 • folyamatos visszacsatolásokat biztosítanak a személyre szabott havi jelentésekben


Tipp: milyen keresőmarketing ügynökséget válasszon keresőhirdetéseihez?

 1. mivel a Google AdWords keresőhirdetések egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) része egy keresőmarketing kampánynak, ezért elengedlehetetlenül fontos, hogy a cégnél dolgozzon egy Google Qualified Individual minősítéssel rendelkező személy
 2. néhányan ragaszkodnak hozzá, hogy csak a céges AdWords minősítéssel rendelkező ügynökségekkel szabad együtt dolgozni, de fontos tudni, hogy a céges minősítéssel rendelkező vállalatoknál, az alkalmazottak ugyanúgy Google Qualified Individual minősítéssel rendelkeznek. A különbésg egyedül a cég által az AdWords rendszerében elköltött hirdetési költés mennyiségében van, ami lássuk be, nem az első szempont
 3. elengedhetetlen, hogy rendelkezzen referenciákkal az ügynökség, bár egy lelkes, de tehetséges kezdő cég is végezhet eredményes munkát
 4. legyenek jártasak a Google AdWords rendszerén kívül más keresőhirdetési rendszerek kezelésében is. Magyarországon a második legfontosabb az Etarget.
 5. vállaljanak folytonos heti/havi/negyedéves jelentéseket a kampányról és kérésre engedjenek hozzáférést a Google AdWords hivatalos jelentés központjához
 6. garanciát kell vállalniuk az adatok biztonságos kezelésére, nem adhatják ki más ügyfelek forgalmi adatait (sajnos már tapasztaltunk ilyet)
 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 8 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061435
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.