webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Emberiség, Föld

Hiszünk az internet függetlenségében, valamint az internet és a mobil programok elterjedésében a Föld megóvása érdekében.

Hiszünk abban, hogy az elektronikus kultúra elősegíti az felhasználók számára az adatrögzítést és visszakeresést, valamint a megőrzést és tárolást. A digitalizálás által a Föld "egészségének" megőzésében is jelentős lépést teszünk afelé, hogy csökkentsük a felesleges papírfelhasználást és hulladék gyártást.

 

Keressük és támogatjuk a kapcsolatot az Open source közösségekkel és azok fejlesztőivel, követjük a a kutatásfejlesztési trendeket és támogatjuk a minél nagyobb közönség való terjesztésüket. 

 

Nem hiszünk abban, hogy az internet elidegeníti az embereket egymástól hiszen rengeteg lehetőséget rejt a kapcsolatteremtésben.

Nagyon fontos, hogy olyan tudásmennyiség van az interneten, amelyeket ha nem használják fel az arra hivatott emberek, óriási tudásanyagtól szigetelik el magukat. Azok a tudósok, kutatók és fejlesztők, akik nem élnek az internet nyújtotta információs mennyiséggel, valószínűleg hátrányból indulnak a naprakész tudásanyag megszerzésében.

 

Hiszünk abba, hogy ezeket a tudásokat meg kell nyitni az emberek előtt, hiszen egy publikus felülteten - mint az internet - közzé tett forrás mindenki számára elérhető és így csökken az esélye annak, hogy bárki is kirekesztve érezze magát az emberiség aktuális fejlettségi szintjén összegyűjtött tudásanyagból.

Az online és elektronikus formában is megjelenő kiadványok és azok az új eszközök, amelyek lehetővé teszik az olvasás mobilitását (digitális könyvolvasó, iphone, ipad, stb.), mind a környezetkímélő törekvéseket szorgalmazzák.

 

Néhány útravaló, amit mi is nap, mint nap szem előtt tartunk és próbálunk ezek szerint élni és dolgozni:

 • Ültess 1 fát
 • Biciklizz
 • Ne használj papírt
 • Gyűjts szelektíven szemetet
 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 19 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061404
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.