webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

E-Book webáruházakhoz

Több bevált módszer is létezik arra, hogy a feliratkozók számát növelni tudjuk, csak el kell tudjuk dönteni, hogy melyik alkalmas az adott honlap vagy vállalkozás esetén. Egyes látogatók például nehezen viselik, ha hírlevelekkel bombázzák, míg mások kifejezetten örülnek az igényesen megírt szakmai írásoknak.

Ezért mielőtt hírlevéllel kezdenénk gyűjteni az e-mail címeket, alaposan gondoljuk át, mennyire vagyunk képesek értékes információval, ráadásul rendszeresen kiszolgálni a felhasználóinkat. Ha arra a következtetésre jutottunk, hogy nem vagyunk kellőképpen felkészültek a hírlevél indításra, akkor más módszerekkel kell a látogatókról információt gyűjtenünk.

Az e-book jó lehet

 • Mielőtt bárki is megijedne, megjegyeznénk, hogy egy e-booknak nem kell nagyon terjedelmesnek lennie ahhoz, hogy hasznosnak ítélje az ügyfél.
 • Már 12-15 oldalban meg lehet jelentetni olyan kiadványokat, amelyeket értékesnek fognak tartani a felhasználók.
 • Lehetőleg kérjük meg a könyvben az olvasót, hogy küldje tovább ismerőseinek az e-bookot.

Regisztrációs zónák

Ha kellően értékes és érdekes cikkeket jelentettünk meg, akkor lehetőségünk van kikötni, hogy egyes cikkeket csak a regisztráltak olvashassák el. Amíg érdekesnek találják a cikket az olvasók, nem kell aggódni: folyamatosan fognak érkezni a feliratkozások.

Letöltési lehetőségek

Természetesen nem csak az e-book az, aminek a letöltéséért regisztrációt kérhet egy oldal: ugyanígy regisztrációköteles lehet a képek, a képeslapok, a sablonok, vagy a szoftverek letöltése is. A képeslapok témája kapcsolódhat az értékesített termékekhez vagy szolgáltatásokhoz.

Online tanfolyamok

Ha kellően profinak érezzük magunkat a szakmánkban, akkor indíthatunk online tanfolyamokat is. A háttérhez a szoftverek már ingyen is elérhetőek, nekünk csak a tananyag kidolgozásával kell foglalkozni. Lehetőleg tegyük minél izgalmasabbá: a szöveges anyag mellett készítsünk videó- és hanganyagokat is.

A nyeremény nagyon csábító

Nyereményjáték szervezéssel e-mail elérhetőségek ezreit lehet begyűjteni (különösen Magyarországon), de abban már nem lehetünk elég biztosan, hogy hosszú távon építhetünk-e a címekre. Akkor érhetünk el több eredményt, ha olyan versenyt hirdetünk meg, amiben a regisztráltak aktívan részt vesznek.

A fórum nehezen indul

Ha fórum indítására adjuk a fejünket, akkor készüljünk fel arra, hogy nem lesz könnyű az első eredményeket elérni. Ahhoz, hogy egy új fórum köré közösséget építsünk ki, nagyon nehéz feladat. Viszont, ha sikerrel járunk, akkor komoly eszközt nyerünk az online marketing stratégiánkhoz.

Megtakarítások

Nem kell megmagyarázni: ha weboldalunkkal pénzt takaríthat meg a látogató, akkor nagyon könnyen be lehet gyűjteni a regisztrációs adatokat. Küldhetünk például kifejezetten tagoknak szóló kedvezményeket, mintákat, ingyenes próbalehetőségeket. A fenti lehetőségeket akár kombinálhatjuk is, de érdemes tesztelni, hogy melyik sikerült hatásosabban, és melyik számít gyenge pontnak. Az ellenőrzésben nagy segítségünkre lehetnek az analitikai szoftverek.

 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
 • 750 projekt

 • Több mint 350 weboldal

 • 40 webáruház

 • 25 turisztikai portál

 • 750 projekt

 • 1100 animáció

 • 10 év tapasztalat

 • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 28 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3824755
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.