webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Miért minket válassz?

2011.01.07 14:00:58

1. Személyes igényfelmérés az ország egész területén

2. Megvalósítás személyre szabva

3. Szakértelem, kreativitás, tapasztalat

4. Karbantartás, gondozás

5. Eredményes keresőoptimalizálás

1. Személyes igényfelmérés az ország egész területén

Ajánlatkérésedet követően sor kerülhet egy kötelezettségektől mentes személyes találkozóra, amely megbeszéljük elképzeléseidet leendő webáruházad, weboldalad kapcsán. Amennyiben még kérdések merülnek fel a részletek pontosításával, a működéssel kapcsolatban segítünk abban, hogy a kérdéses pontok milyen megoldással valósíthatók meg. Az egyeztetés történhet az általad meghatározott településen, de természetesen szívesen várunk egri irodáinkban is egy előre egyeztetett időpontban.


2. Megvalósítás személyre szabva

Kitűnő szaktudással rendelkező programozó kollegáink folyamatosan követik a web legújabb trendjeit és ennek megfelelően fejlesztik tudásukat. Igényeidnek megfelelően egyedi fejlesztésekre is képesek. Soha nem látott terved megvalósításáról, vagy egy teljesen új és egyed fejlesztést találtál ki? Segítünk megvalósítani! Szakértelmünknek köszönhetően ismerünk szinte minden aktuális trendre vonatkozó kivitelezési technikát, programnyelvet és kompetenciánkat folyamtosan fejlesztjük.

 

3. Szakértelem, kreativitás, tapasztalat

Webfejlesztő és marketing csapatunk a tervezéstől egészen a tesztelésig, továbbá az online megjelenést követően is nagy hangsúlyt fordít az általunk fejlesztett webáruházak és weboldalak igényes és aktuális megjelenésére. Kreatív grafikusaink pixelről pixelre dolgoznak, alkalmazva a web 2.0 legújabb trendjeit, figyelembe véve megrendelőink elvárásait. Nálunk biztos kezekben lehetsz, melyről weboldal, webáruház és keresőoptimalizálás referenciáink is tanúskodnak.

 

4. Karbantartás, gondozás

Nagyon sokszor tapasztaltuk és hallottuk ügyfeleinktől azt, hogy az előző fejlesztők már nem foglalkoznak az elkészült honlappal, webáruházzal. Nos, nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a weboldalak átadását követően is és az esetleges felmerülő módosítási javaslatokat a szakértelmünknek megfelelően a lehető leggyorsabb és legbiztosabb módszerrel orvosoljuk.

 

5. Eredményes keresőoptimalizálás

Online marketing szakembereinknek köszönhetően az általunk készített weboldalak, webáruházak nem csak trendi designnal, profi működéssel rendelkeznek, hanem a keresőoptimalizáltak és a keresőkben jó helyezést érnek el. Erre bizonyíték, hogy azok az ügyfeleink, akik igénybe vették keresőmarketing szolgáltatásainkkat látogatott, jó helyezéssel bíró weboldal, webáruház tulajdonosok.

Keresőoptimalizálási referenciáink között számos nagy webáruház, portál és bemutatkozó oldal is található, de mi sem lehetne jobb bizonyíték minthogy a webfejlesztés szakmában kialakult óriási verseny és számos versenytárs ellenére is stabilan első oldalon szerepel weboldalunk számos jelentős kulcsszóra.


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 15 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061400
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.