webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Csatlakoztunk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesülethez

2010.11.11 9:13:57

A QuickStudio Kft. 2010-ben nem csak a BNI, hanem a SZEK Egyesületéhez is csatlakozott. Mivel fő tevényeségi körünk a weboldal és webáruház fejlesztés, ezért fontosnak tartjuk, hogy az elektornikus kereskedelben tevékenykedők egyik alapvető szervezetéhez mi is hozzátartozzunk.

A SZEK által konferenciákon vehetünk részt és adtunk elő a szervezet által rendezett Szakmai Roadshown.

 

A SZÖVETSÉGRÔL

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SZEK) 2005-ben alakult az elektronikus kereskedelmi piac néhány vezetô vállalkozása és egy-két, a témával foglalkozó szakember kezdeményezésére. Az alapítók – felismerve az új iparág gazdaságélénkítô szerepét – célul tûzték ki, hogy elôsegítik az elektronikus kereskedelem korszerû, gazdaságos és megbízható formáinak elterjedését.

 

A szövetség tevékenysége a szakmai eszmecserétôl, ismeretterjesztéstôl az e területet érintô, készülô jogszabályok véleményezésén át az etikai normák kialakításáig és elfogadtatásáig tart.

A szövetség fennállása óta már több szakmai konferenciát szervezett és számos fórumon képviselte az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat.


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 9 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4121782
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.