webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

A hazai online kereskedelem fejlődése és webáruházak a Facebookon

2010.07.12 11:04:58

onlineker_251

 

Hatalmas ugrásokkal fejlődik a hazai online kiskereskedelem: két évvel ezelőtt még csak bő 60 milliárdos volt a forgalom, addig tavaly már megközelítette a 100 milliárdot. Az idén várhatóan 130-135 milliárd forintnyi termék cserél gazdát a webáruházakban.

 


2010. áprilisban 2700 e-bolt működött Magyarországon, ez több százzal haladja meg a 2008-as adatot, s az idei forgalmi többlet várhatóan fele-fele arányban oszlik meg a piac régi, illetve új szereplői között. Az internetes értékesítés a teljes magyarországi kiskereskedelmi forgalomnak ma már több mint az 1,6 százalékát adja, egy éve ez a mutató még egy százalékon állt.
Az online áruházak kialakítása és működtetése folyamatos fejlesztést kíván üzemeltetőjüktől. Miközben potenciális online vásárlók száma folyamatosan nő, a magyar piac még nem tart ott, hogy akárkinek megérje webáruházat működtetnie.

Mi kell egy webáruház sikeréhez?


Ahhoz, hogy webáruháza sikeres legyen három dologra van szüksége. Internetes értékesítésre alkalmas termékre, egy jól működő webshop szoftverre (és a kapcsolódó tárhely és egyéb szolgáltatásra), valamint vásárlókra.

Webáruház nyitás facebook marketing


Egy internetes vállalkozás költségei három csoportba sorolhatók.

Első maga az internetes üzlet, az online áruházprogram felépítése, a második a termékek forgalmazásához kötődő logisztikai feladatok, a harmadik pedig a jól működő ügyfélszolgálat.

Az online értékesítés előnye, hogy nincsenek földrajzi határok: a szétszórt, kicsi piacok összeállnak, a viág legkülönbözőbb pontjaiba eljuttatható az üzenet és a termék.

Az online láthatóság eredménye, hogy gyorsan feltérképezhető a piac, az ötletgyűjtés is könnyebb, viszont amikor valaki egy jó elképzeléssel lép a piacra, a konkurencia erről szinte azonnal tudomást szerez és saját üzletmenetét erősítheti vele.

 

A közösségi oldalak és az értéksítés

A Facebookban létrehozható webshop által gyakorlatilag egy új értékesítési csatornát kapnak azok a cégek, amelyek kihasználják ezt a remek lehetőséget. Amennyiben még nincs webáruháza mi létrehozzuk Önnek és a Facebook felületére is kiterjesztjük, valamint egyéb szolgáltatásokat is biztosítunk.

Van egy különleges ajánlatunk Önnek, amellyel még idő előtt meglepheti versenytársait és az élen járhat a forradalmasításban!

Legyen az első az online piac meghódítói között minden színtéren!

Facebook webshop és üzleti fiók!

 

* Név:
* Telefon:
* E-mail:
Már meglévő webáruházának címe:
 
A piros csillaggal jelölt
mezők kitöltése kötelező!


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 12 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4121812
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.