webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Konkurenciaelemzés, a SEO alapja

2010.04.16 12:18:03

Ha valaki igazán sikeres szeretne lenni a keresőoptimalizálásban, akkor annak a személynek el kell sajátítania a konkurencia megfigyelésének a kifinomult technikáit, hogy azoknál jobb lehessen.

Ha valaki igazán sikeres szeretne lenni a keresőoptimalizálásban, akkor annak a személynek el kell sajátítania a konkurencia megfigyelésének a kifinomult technikáit, hogy azoknál jobb lehessen.

A Yahoo backlink-elemző megoldása, jó ha tudjuk, hogy a Google Webmaster Tools-al ellentétben alkalmas más site-ok viszontlinkjeinek a leellenőrzésére is. Nos, ez egy rendkívüli fegyver a kezünkben, ezért érdemes azt arra használni, hogy megnézzük, kik is utalnak a mi riválisainkra. A Yahoo Backlink-Toolt a következő címről hívhatjuk le: https://siteexplorer.search.yahoo.com/mysites
Írjuk be a felső mezőbe a megvizsgálni kívánt weboldal URL-címét, és vizsgáljuk meg alaposan, milyen viszontlinkekkel rendelkezik a site. Ha egy kulcsszóra optimalizálni szeretnénk, akkor az első lépésünk az legyen, hogy kielemezzük az arra a keywordra kidobott első néhány találatot. Kezdjük a hivatkozások leellenőrzésével, és ha lehetőségünk van rá, akkor mi is regisztráljuk saját oldalunkat azokra a webhelyekre. Ha leellenőrizzük az első négy-öt rivális backlinkjeit, és megpróbálunk mi is linkeket szerezni onnan, akkor már szinte biztos a siker. Ez azonban nem elég, habár tisztában vagyunk az oldal szerkezeti felépítésének a szabályaival, vizsgáljuk meg a konkurensek honlapjait is, kukkantsunk bele azok forráskódjába, és merítsünk abból ötleteket, melyeket aztán mi is alkalmazhatunk.
Mivel a forráskód lehívása és a backlink-ellenőrzés nem illegális tevékenység, így nyugodtak lehetünk, nem teszünk semmi törvénybeütközőt, egyszerűen csak jobbak akarunk lenni, mint azok, akikkel versenyzünk.

 

2008. december 15. Forrás: honliner.hu


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 22 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4061407
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.