webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

A Google online filmkölcsönzőt nyitott

2011.05.19 13:22:52

A már korábban beharangozott projekt hétfőn indult el a YouTube-on, és ezzel a Google nyílt versenytársa lett a Netflixnek és az Amazonnak.

A vállalat hivatalos blogjában Salar Kamangar, a YouTube vezetője jelentette be, hogy tovább bővítik online filmkínálatukat, és – egyelőre az Egyesült Államokban – háromezer olyan tételt tettek elérhetővé, melyeket már nem ingyenesen, hanem kölcsönzési díj fejében lehet megtekinteni.

Kamangar nyíltan kifejti, hogy a kínálat és a minőség bővítésével az a céljuk, hogy a nézőket elhódítsák a tévécsatornáktól, hogy a jelenleg napi kétmilliárd videómegtekintést számláló YouTube-hoz csábítsák őket.

A nagy filmes cégekkel zajló folyamatos egyeztetések lassan meghozzák az eredményeket: a 2006-os felvásárlás idején még csak a bíróságokon találkoztak a felek, majd megjelentek a hivatalos filmes csatornák, egyre több előzetes került fel a YouTube-ra, és egy ideje már külön megállapodásoknak köszönhetően régi filmeket ingyenesen is meg lehet nézni a mozioldalon.

A mostani lépés, a Netflixéhez hasonló üzleti modell alkalmazása viszont minőségi ugrás lesz, mivel a legfrissebb filmek kínálatával belépnek az igazi, a nagy pénzt termelő filmes piacra – és ezzel nyíltan kesztyűt dobtak a nemzetközi terjeszkedést tavaly elindító, tiszta profitját legutóbb megduplázó, a jelenleg 23,6 millió előfizetővel rendelkező Netflixnek, mely eddig jó eséllyel pályázhatott a leendő globális piacvezetői címre is.

Az új szolgáltatás keretében a kikölcsönzött filmek megtekintésének elindítására 30 napja lesz az előfizetőknek, a megkezdett filmet pedig 24 órán át nézhetik meg.

Az új filmek kölcsönzési díja 3,99 dollár, a régebbieké 2,99 dollár lesz. A kiadókkal kötött megállapodások következtében a folyamatosan bővülő adatbázisban lesznek olyan címek is, melyek már azon a napon megtekinthetőek online, amikor a filmek megjelennek dvd-n.

Emellett fokozatosan bővítik az ingyenesen megtekinthető filmek könyvtárát is. A vonzóbbá tétel érdekében a filmes oldal sok extrát (kiegészítő információk, paródiák, interjúk stb.) is tartalmazni fog.

Forrás: http://index.hu

 


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 6 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4121880
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.