webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Google: a közösségi web nem minden

2010.11.24 13:19:19
Mostanában egyre többször állítják szembe a Google-t a Facebookkal, s a közvélemény úgy látja, hogy a Facebook kiütötte a Google-t. A keresőcég szerint nem eszik olyan forrón a ...

Mostanában egyre többször állítják szembe a Google-t a Facebookkal, s a közvélemény úgy látja, hogy a Facebook kiütötte a Google-t. A keresőcég szerint nem eszik olyan forrón a kását.

 

A Facebookot 41 milliárd dollárra értékelték (a Google piaci értéke körülbelül 180 milliárd dollár), ami irreálisnak hangzik, de ha valaki a statisztikai módszerekkel képzett összegek helyett a valós számokat szereti jobban, az az 560 millió regisztrált felhasználóból indulhat ki.

 

A Google esetében ez a kérdés érdekesebb, ugyanis a Google/Gmail fiókját havonta 194 millióan használják bejelentkezve, viszont az európai és amerikai internetezők szinte mindegyike találkozik a Google szolgáltatásaival a kereső, a YouTube, a különböző weboldalakon elhelyezett Google AdWords vagy az okostelefonokon futó AdMob hirdetések révén.

 

Mostanság a Facebook eredeti üzletága, a közösségi hálózat, sokkal erősebbnek és hatalmasabbnak tűnik, mint a Google magját adó keresés. A Google könyvekről és fejezetekről szóló okfejtése pedig igaz lehet a Facebookra is, ahol az alapfunkciók mellett egyre több szolgáltatás jelenik meg, például az előbb is említett üzenetküldés.

 

A Google mentsvára jelenleg a mobil iparág lehet, ahol két év alatt  erős pozíciót épített ki az Androiddal. "Most, hogy mindenki okostelefonokat használ, mindenki keres is a mobilos környezetben, ami azt jelenti, hogy az a pár száz mérnök, aki az Androidot létrehozta, felgyorsítja azt a piacot, aminek 10 év kellett, hogy a mostani állapotába kerüljön."

 

forrás: hwsw.hu


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 16 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4121712
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.