webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Facebook-fotók látványos megjelenítése

2011.01.13 9:04:17
A közösségi oldalakon nagyon gyakran fényképekkel osztják meg egymással élményeiket az ismerősök. Egy ingyenes Facebook-alkalmazással könnyen és elegánsan nézhetjük át barátaink ...

A közösségi oldalakon nagyon gyakran fényképekkel osztják meg egymással élményeiket az ismerősök. Egy ingyenes Facebook-alkalmazással könnyen és elegánsan nézhetjük át barátaink fotóit.

 

A Pixable(http://www.pixable.com/) használatával nem kell egyenként végignézni, milyen képek kerültek fel ismerőseik oldalára, vagy ki cserélte le éppen a profilképét. Ha megadjuk az engedélyt, hogy az alkalmazás hozzáférjen Facebook-adatainkhoz, akkor csak hátra kell dőlni, és válogatni kell a különböző kategóriákba rendezett, ismerőseink által feltöltött képek közül.

 

Megnézhetjük a nap, a hét, a hónap vagy az év legnépszerűbb fotóit, de külön kategóriában találjuk a mobil feltöltéseket, a családi képeket vagy a profil képeket. A népszerűségi sorrendet az határozza meg, hogy az adott időszakban hány embernek tetszett egy kép, és hányan írtak hozzá megjegyzést vagy látták el címkével.

 

A képek mellett láthatjuk, hány embernek tetszett, hányan fűztek hozzá megjegyzést

 

A képek válogatásának másik módja, ha kiválasztjuk valamelyik ismerősünket (ehhez használhatunk egy beépített keresőt is) és az ő fotóit nézzük végig. Ilyenkor is láthatjuk a képek statisztikáját, azaz hogy hány lájkot, megjegyzés kapott és hány személyt jelöltek meg rajta.

 

Beállíthatjuk, hogy figyelmeztetést kapjunk, ha új képet tölt fel ismerősünk.

 

forrás: techline.hu


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 4 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3470219
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.