webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Egyszerű, de nagyszerű Facebook beállítás

2010.07.23 19:22:13

Sokan támadják az adatok kiszivárogtatásáért a Facebookot, azonban megfelelő adatvédelmi beállításokkal megóvhatjuk magunkat az esetleges adathalászok, vagy más illetéktelen felhasználás elől.

Egy kevésbé ismert beállítása a Facebooknak segít, hogy nyomon követhessük mikor és ki fér hozzá az adatainkhoz. A szolgáltatás által értesítést küld a rendszer minden egyes alkalommal, ha valaki belépett a fiókunkba egy új számítógépről.

facebook_security3_205

 

Lehetőség van SMS-ben vagy e-mailben is értesítést fogadni. Erről a funkcióról nem igazán hallhattunk még, viszont nagyon hasznos és megfelelő adatvédelmi beállításokkal kiegészítve még inkább bebiztosíthatjuk magunkat.

Lássuk, hogyan is kell beállítani:

  1. lépés: jelentkezz be a Facebookba és kattints a "Profilom" menüpontra a jobb felső sarokban. Ezután menj a "Fiókbeállításokra".
  2. lépés: miután beléptél a fiók beállításaiba, kattints a „Fiókvédelem” menüpontnál a „módosítás” gombra és a „Szeretnéd, ha értesítenénk, amennyiben új eszközről történik belépés?” esetében válaszd az „igen” lehetőséget, majd kattintsd a „Küldés” gombra. Ettől kezdve minden alkalommal értesítést kapsz, ha egy új számítógépről jelentkeznek be a felhasználói fiókodba.

 

screenhunter_01_jul._23_19.02_640

 

Néhány egyszerű lépéssel elértük, hogy az esetleges illetéktelen bejelentkezésekről is értesítést kaphassunk. Nagyszerű, ugye?

 


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Csak a QuickStudio segítségével tudtuk megoldani, hogy a raktárkezelő és nyilvántartó programunk szinkronizáljon a webáruház jellegű oldalunkkal."

ifj. Márton József
Mártonbau.hu

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 2 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3470217
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.