webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

A YouTube felkészült a Google TV-re

2010.10.19 9:18:05

A szóban forgó megoldás nem más, mint a YouTube Leanback szolgáltatása, amely ezen a nyáron mutatkozott be. Ennek a szolgáltatásnak az a lényege, hogy egy leegyszerűsített, a gyártó ...

A szóban forgó megoldás nem más, mint a YouTube Leanback szolgáltatása, amely ezen a nyáron mutatkozott be. Ennek a szolgáltatásnak az a lényege, hogy egy leegyszerűsített, a gyártó szavaival élve "televízió barát" kezelőfelületet biztosít a felhasználók számára, amellyel kényelmesen és gyorsan elérhetőek a népszerű videó megosztón tárolt mozgóképek. A Leanback segítségével a kiválasztott videót azonnal teljes képernyős módban, nagy felbontásban tekinthetjük meg, a kezelőfelületen pedig billentyűzettel navigálhatunk és akár keresgélhetünk is a videók között - áll a hivatalos leírásban.

 

A Leanback a napokban egy nagyobb frissítésen esett át, így a szolgáltatás most már tökéletesen kompatibilis lesz a Google TV alapú megoldásokkal, sőt, ezzel együtt néhány újítást is elhelyeztek benne a fejlesztők. A frissített Leanback jóvoltából most már bármilyen YouTube videó megtekintésére lehetőség lesz, beleértve a jogvédett tartalmakat is, természetesen reklámokkal.

 

A YouTube Leanback névre keresztelt weboldala asztali- vagy mobil számítógépről is elérhető, így aki kíváncsi rá, hogy ez a megoldás pontosan mennyiben más, mint a hagyományos YouTube szolgáltatás, az a saját szemével is könnyedén meggyőződhet róla.

 

forrás: ipon.hu


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"Az összetett portál fejlesztéséhez rengeteg ötletet, megoldási javaslatot kaptunk."

Gyula Csaba
Hevestour.hu
 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 17 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 4121703
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.