webáruház bérlés, webáruház kölcsönzés, webáruház készítés, weblap bérlés és kölcsönzés
 
Mobil: 30-218-35-19
Fax: 36/322-747

Bemutatkozott az iChoose a Startup Weekenden

2011.03.31 14:40:40

Magyarországon idén tavasszal március utolsó hétvégéjén rendezték meg az első Startup Weekend elnevezésű programot, ahol különböző szakemberekből verbuválódott csapatoknak mindössze két nap állt rendelkezésükre hogy ötletükből lefektesség egy működő vállalkozás terveit. Ezen a rendezvénen  debütált az Ichoo.se ,ami a szakértők szerint nagy karrier előtt áll.

Hazánkban először rendezték meg az úgynevezett Startup Weekendet március 25-e és 27-e között Budapesten. Az eseményen programozókból, marketingesekből, vállalkozásfejlesztőkből és designerekből álló csapatoknak negyvennyolc óra állt regyendelkezésre, hogy egy életképes vállalkozást felépítsenek. A team-ek pénteken álltak össze, olyan szakemberekből, akik most találkoztak gyakorlatilag először,  de ennek ellenére elképesztő hatékonysággal, és összetartással tudtak dolgozni a közös feladaton.  A résztvevők két napon át formálták projektjeiket, amit vasárnap, a szakmai zsűri előtt be is mutattak. Az iChoo.se csapatát erősítette Pető Róbert E-kereskedelmi szakértő, a Quickstudio Kft. ügyvezetője is, aki társaival együtt egy egyedülálló ajándék lista oldalt tervezett.
A Quickstudio már közismert sajátosság, a hogy a legújabb technikai lehetőségekkel, s marketing megoldásokkal dolgozik, sőt azok a high-tech újdonságok amiken máshol még csak gondolkoznak, ők már alkalmazzák. Ezért is nagyszerű dolog, hogy egy ilyen cégnek a hétköznapokból kitörve, még arra is van erőforrása és kapacitása, hogy egy  efféle embert próbáló eseményen képviseltesse magát, csupán a kreatív gondolkodás kibontakoztatása érdekében! Az odaadó munkának meg is lett az eredménye, hisz az iChoo.se csapata egy nagyon komoly különdíjal térhetett haza. A zsűri külön értékelte, hogy a kitűnő ötlet nem csak ígéretes, de a mögötte álló üzleti modell is működőképesnek látszik. Ám a munka itt koránt sem ért véget, hisz a java még hátra van, az iChoose marketingesei a Facebookon már gyűjtik a kívánságokat és a rajongókat. http://www.facebook.com/iChooseit
A lelkes stáb azóta benevezett az EPC versenyére is, mi pedig szurkolunk nekik, sok sikert!

P.Á.


 

  

Tudástár
 

Miért minket válassz »

 

Rólunk mondták »

"A turisztikai portál 200%-os növekedését a QuickStudionak köszönhetjük, kik folyamatos fejlesztési ötletekkel tanácsokkal látnak el."

Győrfi Lajos
Onlinelap.com

 
 

Sikertörténetek
 

  
 

Bejelentkezés

Usernév:
Jelszó:
 

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Referenciák
  • 750 projekt

  • Több mint 350 weboldal

  • 40 webáruház

  • 25 turisztikai portál

  • 750 projekt

  • 1100 animáció

  • 10 év tapasztalat

  • Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat
Mobil: 30-218-3519
Fax.: 36-322-747
Online látogatók: 36 Látogatók száma (2009. augusztus 1. óta): 3546400
Kapcsolat, irodánk: Fax: +36 36-322-747; Mobil: +36-30-218-3519; e-mail: office@quickstudiogroup.com
Google+
Keresőszavak, amelyekre Ön megtalált valamelyik keresőrendszerben. Amennyiben olyan szóra talált meg minket, amely nem szerepel a lent nevezettek között, úgy írjon cégünknek a pr.office@quickstudiogroup.com e-mail címre és mi korrigáljuk a megjelenést: webáruház bérlés, webshop készítés, webáruház készítés, webshop fejlesztés, webáruház fejlesztés, webárúház, web shop, közösségi webáruház, facebook webáruház, weblapkészítés, honlapkészítés, weblap készítés, honlap készítés, egerben, webbolt, webáruház, online webáruház, online áruház, weboldal készítése, webáruház kölcsönzés.